Rregullat e Chatit per, Admin, Mod, Anetar dhe Musafir

Lexoni Rregullat e Chatit, Keto vlejn per gjdo Person/e qe e vizton ket chat WWW.BLEJCHAT.COM

 • Rregullat per Musafir/e dhe Anetar/e

  1. Respekto qe te jeshi I/E Respektuar.

  2. Mos perdorni Emra me nje qellim qe te jen Chatues te Fyer.

  3. Mos perdorni Figurina te shpeshta dhe ngjyra te shkronjave te cilat pengojn ne SY gjat leximit.

  4. Mos Ofendoni njeri tjetrin as me arsye dhe pa arsye.

  5. Mos Reklamoni ne chatin ton dhe ne chatat tjer.

 • Rregullat per Admin dhe Mod

  Per te qen Admin apo Mod duhet te pranuar nga Anetaret.

  Ne qoft se sjelljet dhe veprimet e juaj ne chat nuk jan te sjellshme, ju rrezikoni Statusin.

  Nese ju nuk jeni Aktiv ne Chat ju largohet Statusi.

  Ndalohet Ban, Kik apo Block ne Shenim pa arsye.